YOU ARE HERE: Αρχικη ζαντες BBS

BBS

E-mail Εκτύπωση PDF

Sample image

BBS - Εμπνευσμένοι από την τελειότητα

 

Όταν ο Ηeinreich Baumgartner και ο Κlaus Brand ίδρυσαν μία μικρή κατασκευαστική εταιρία το 1970 στο Schiltach, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την παγκόσμια αποδοχή και επιτυχία που θα είχε η BBS στα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά η επιτυχία ήρθε γρήγορα και έτσι γεννήθηκε ο θρύλος της BBS.

 

Σήμερα η BBS είναι στην νικήτρια ομάδα σε αγώνες αυτοκινήτου παγκοσμίως. Το αυτοκίνητο που κερδίζει φοράει πάντα ζάντες BBS. Έτσι εξηγείται γιατί οι οδηγοί αγώνων επιλέγουν πάντα ζάντες BBS.

H BBS έχει αρκετά εργοστάσια παραγωγής σε ολόκληρη την Γερμανία που όλα λειτουργούν με τα ίδια υψηλά standards. Μπορούν να παράγουν ταυτόχρονα μικρές και μεγάλες ποσότητες με την ίδια υψηλή ποιότητα.

Ο τομέας στον οποίο δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή είναι οι ζάντες πρώτου εξοπλισμού των οχημάτων, καθώς απαιτείται απόλυτη ακρίβεια και μεγάλη εμπειρία. Η παράδοση στις αντιπροσωπείες πρέπει να γίνεται εγκαίρως, και όλα τα προϊόντα πρέπει να τηρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Οι προσδοκίες είναι υψηλές όμως ο σκοπός μας είναι να τις ξεπεράσουμε και όχι απλώς να τις εκπληρώσουμε.

Από το 1995 η BBS ψηφίζεται ως η “καλύτερη μάρκα” από το γερμανικό περιοδικό “sport auto” καθώς και από άλλα δημοφιλή περιοδικά όπως το “auto motor und sport” και το “Motor Classic”. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτά τα περιοδικά και τους αναγνώστες τους που μας εμπιστεύονται. Σκοπός μας είναι να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης παραμένοντας συνώνυμοι της υψηλής ποιότητας και της πρωτοπορίας.

Εμπνευσμένοι από το πάθος

Κάθε ένα από τα προϊόντα BBS είναι αποτέλεσμα υψηλών πρωτοποριακών μεθόδων παραγωγής. Αποτελούν το απόσταγμα εξέλιξης 35 και πλέον ετών σε διεθνείς αγώνες. Αυτό το σταθερό υπόβαθρο είναι που κάνει τα προϊόντα μας τόσο μοναδικά. Επίσης ο ενθουσιασμός μας επηρεάζει οτιδήποτε κάνουμε, από το πρώτο στάδιο δημιουργίας μέχρι το τελικό φινίρισμα. Όλα με μοναδικό σκοπό την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος.

Επαναστατικοί εκ των έσω : Τεχνολογία Air Inside

Στην BBS είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε τις ζάντες BBS AIR INSIDE με την επαναστατική τεχνολογία των θαλάμων αέρα που αναπτύχθηκε από εμάς. Οι ζάντες αυτές αποτελούν από μόνες τους μία νέα κατηγορία καθώς θέτουν πρωτοποριακά standards στην δυναμική της οδήγησης και ασφάλειας. Οι θάλαμοι αέρος αποτελούν την επιτυχημένη αρχή σχεδιασμού, όταν οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα υψηλές. Η μέθοδος αυτή μειώνει σημαντικά το βάρος, ενώ η αντίσταση στην παραμόρφωση του εσωτερικού ώμου αυξάνεται κατά 60%.

H συνταγή της επιτυχίας : Κράματα Αλουμινίου

Στην BBS χρησιμοποιούμε ειδικά κράματα αλουμινίου για την κατασκευή των ζαντών. Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται πολύ προσεκτικά, καθώς αυτή είναι που θα διαμορφώσει την κάθε ζάντα και θα προσδώσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Η πλέον των 30 χρόνων εμπειρία στους αγώνες αυτοκινήτων με τις αναρίθμητες επιτυχίες, έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ζαντών που συνοψίζουν την ουσία της αγωνιστικής συμπεριφοράς ενώ εξασφαλίζουν την πρωτοποριακή τεχνολογική υπεροχή.
Ανεξάρτητα από τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που παίζει η τεχνολογία στην κατασκευή ζαντών, εξίσου σημαντικό ρόλο έχει και η χειρονακτική εργασία. Οι ζάντες εξετάζονται προσεκτικά με το χέρι ώστε αν διαπιστωθεί οποιοδήποτε μικρό ψεγάδι να διορθωθεί αμέσως.

Το τελικό στάδιο της διαδικασίας παραγωγής των ζαντών αποτελεί το φινίρισμα, το οποίο δεν αφορά μόνο την εμφάνιση αλλά και την βελτίωση του υλικού. Η τελική επίστρωση γίνεται με την μέθοδο ball-polished η οποία προστατεύει την ζάντα και αυξάνει την ανθεκτικότητά της.

 

Προιοντα & Servises

Service Service στο μαγαζί ΑΛΛΑ... και στον δρόμο
Αναρτήσεις & Ελατήρια Αναρτήσεις και Ελατήρια κάθε είδους
Ζάντες Ζάντες ευρείας επιλογής
Ελαστικά Ελαστικά όλων των ειδών

Pirelli PZero Research

Site Κατασκευαστων

Προτεινόμενα Site
Pirelli
Pirelli produces tyres for various types of vehicle.
Michelin
Michelin-Ένας καλύτερος τρόπος να πηγαίνουμε μπροστά.
Momo
MOMO - Ζάντες αλουμινίου, Εξοπλισμός Racing και αξεσουάρ ρύθμισης.
O.Z.
OZ produces and sells alloy wheels, car wheels, motorbike wheels.