YOU ARE HERE: Αρχικη ζαντες O.Z.

O.Z.

E-mail Εκτύπωση PDF

Sample image

Από την έναρξη της το 1971, η O-Z έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του σχεδιασμού των τροχών αυτοκινήτου.

 Μέσα από την βελτίωση και την υλοποίηση των τεχνικών κατασκευής, η εταιρία OZ προωθεί συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο και στην ελεύθερη αγορά των αυτοκινήτων ζάντες άριστης ποιότητας.

 

Με μια ολοκληρωμένη ποιοτική διαχείριση (TQM), η εταιρία O-Z βρίσκεται σε ετοιμότητα να σχεδιάσει και να παράγει τους καλύτερους τροχούς τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον. Μέσα από την ίδρυση των δικών της θυγατρικών εταιριών στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, η O-Z κατάφερε να βελτιώσει τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων της και την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα, αφουγκράζεται τις ιδιαίτερες ανάγκες των αγορών. Αυτό επέτρεψε στην O-Z να κυριαρχήσει στον χώρο του αυτοκινήτου δημιουργώντας το δικό της σχεδιαστικό στιλ, προωθώντας στην αγορά συγκεκριμένα προϊόντα.

Ο στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την βιομηχανία στην βελτίωση της υψηλής τεχνολογίας στην κατασκευή τροχών και παράλληλα να συνεχίσουμε να προμηθεύουμε ασφαλής, εξαιρετικά υψηλής ποιότητας τροχούς δρόμου στην αγορά αυτοκινήτων. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα παρέχουν υψηλό επίπεδο ποιότητας στους καταναλωτές. Η Ο-Ζ θα εστιάσει στο να παρέχει στους πελάτες της υπεύθυνη και φιλική τεχνική κάλυψη πράγμα το οποίο θα συμβάλλει στην σταδιακή επέκταση της εταιρίας.

H O-Z Racing γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1971 στη Βιτσέντζα της Ιταλίας από τους Silvano Oselladore και Pietro Zen στους οποίους οφείλει και το όνομα της. Σήμερα μετά από 31 χρόνια εμπειρίας, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ζάντες ΟΖ είναι η προηγμένη τεχνολογία, η άριστη πρωτοποριακή σχεδίαση και η εμμονή για την υψηλή ποιότητα. Έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις ώστε η Ο-Ζ να γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία σε αγωνιστικό επίπεδο, προμηθεύοντας την Formula 1 (BMW Williams, Jordan, Sauber), WRC, DTM, BTCC, Indy 500, 24h Le mans κ.α.

Τελευταίο δείγμα της προηγμένης τεχνολογίας της Ο-Ζ είναι το μοντέλο Superleggera (κράμα τιτανίου), του οποίου το κύριο χαρακτηριστικό είναι το σημαντικά μειωμένο βάρος του 7x15" - 4.8 kgr) με αποτέλεσμα να προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση, βελτιωμένη αίσθηση στην οδήγηση και στο φρενάρισμα.

Γενικά όλα τα μοντέλα της Ο-Ζ παρέχουν απαράμιλλη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, διότι λόγω της υπολογισμένης ελαστικότητας που παρουσιάζουν, δε σπάζουν ώστε το ελαστικό να παραμένει φουσκωμένο στη ζάντα.

Τις ζάντες Ο-Ζ θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ελαστικών σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η O-Z το 2002 ξεκίνησε την οργάνωση συγκεκριμένου δικτύου εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Ο-Ζ - Authorized Sales Point, στα οποία έχει τη δυνατότητα ο κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί με αξιοπιστία και να επιλέξει το μοντέλο του προσωπικού του γούστου.

Η τεχνολογία, η έρευνα, η καινοτομία, η ποιότητα, το πάθος και ο σχεδιασμός είναι τα γνωρίσματα της εταιρίας O-Z. Αυτή είναι η φιλοσοφία της O-Z καθώς έχει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χιλιετηρίδας : να κατασκευάσει ζάντες σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με ισχυρή παρουσία για αγώνες αλλά και για καθημερινή χρήση. Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η εταιρία στο χώρο των αγώνων, η οποία αξιοποιείται και στην καθημερινή χρήση, συνέβαλε στον θρίαμβο της O-Z σε μια σειρά γεγονότων ανάμεσα στα οποία η Formula 1 και το παγκόσμιο πρωτάθλημα WRC, πέντε συνεχόμενες νίκες στους αγώνες Indy 500, και τέσσερις νίκες στο Le Mans 24 ωρών. Ας δούμε λοιπόν πως η O-Z κατασκευάζει προϊόντα για μεγάλες απαιτήσεις, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό και μέσα από τα στάδια μηχανικής κατασκευής, παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο WRC χρησιμοποιεί ζάντες O-Z

 

Προιοντα & Servises

Service Service στο μαγαζί ΑΛΛΑ... και στον δρόμο
Αναρτήσεις & Ελατήρια Αναρτήσεις και Ελατήρια κάθε είδους
Ζάντες Ζάντες ευρείας επιλογής
Ελαστικά Ελαστικά όλων των ειδών

Pirelli PZero Research

Site Κατασκευαστων

Προτεινόμενα Site
Pirelli
Pirelli produces tyres for various types of vehicle.
Michelin
Michelin-Ένας καλύτερος τρόπος να πηγαίνουμε μπροστά.
Momo
MOMO - Ζάντες αλουμινίου, Εξοπλισμός Racing και αξεσουάρ ρύθμισης.
O.Z.
OZ produces and sells alloy wheels, car wheels, motorbike wheels.